Честит празник, Варна! Честито Успение Богородично!


snimki (46)Уважаеми съграждани,

Днес е специален ден за нас, колкото специална е и Варна. Тя не е обикновен град, с хора и улици, а  прекрасно място, събиращо в едно море, история, дух, култура, младежка енергия. Тук си дават среща древното и съвременното, чуждото и своето, превръщайки морската ни столица в многолик и непрекъснато променящ се град.

Има защо мнозина да избират Варна за свой нов дом, а други да се завръщат от чужбина у дома. Има защо тук инвеститори от цял свят да превръщат идеите си в успешни бизнес начинания. Има защо името на Варна да се слави и на Антарктида, и в Космоса.

Защото Варна е богата на таланти, на стимули за развитие, на смели мечти. Защото хората работят със сърце и постоянно търсят в предизвикателствата нови възможности. С гордост можем да кажем, че Варна е място, отварящо необятни хоризонти.

Затова нека обичаме нашия град. Заедно да се грижим за него с мъдрост и отговорност. И нека в този ден да помолим на Божията майка –  покровителка на семейното огнище и закрилница на Варна, да ни пази от беди и да ни дарява с вяра и сили.

Честито и на имениците. Да се радват на здраве и късмет!

Да бъде благословен ден за всички!

Честит празник!

Тодор Балабанов

Председател на Общински съвет-Варна